Routebeschrijving

De praktijk is gelegen in een zijstraat van de Koningin Astridlaan, naast de oude brandweerkazerne van Mechelen en vlakbij de Battelsesteenweg.

Met de wagen

Komende van het Rode Kruisplein, neemt u de ring richting Brusselpoort. U rijdt de brug over. Onderaan de brug steekt u de lichten op het Kruispunt met de Battelsesteenweg over en neemt meteen rechts de buitenkant van de ring. Na 100m slaat u rechts de Mgr. Van Nuffelstraat in. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant.

Komende van de Brusselpoort (Van Benedenlaan), volgt u de Koningin Astridlaan richting Battelsesteenweg. Aan de 3e lichten, op het kruispunt met de Battelsesteenweg, maakt u een U-bocht en neemt u meteen rechts de buitenkant van de ring. Na 100m slaat u rechts de Mgr. Van Nuffelstraat in. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant.

Parkeren kan in de Mgr. Van Nuffelstraat met een parkeerkaart. Op de Koningin Astridlaan geldt betalend parkeren. In de omliggende straten kan u vrij parkeren.

Gelieve, uit respect voor onze buren, de inritten van garages vrij te houden en niet dubbel te parkeren.

Met het openbaar vervoer

De praktijk bevindt zich op 20 min (1,5km) wandelafstand van het station van Mechelen.

De bushalte Adegempoort bevindt zich op 50m. Hier stoppen de lijnbussen 4 - 6 - 9 - 286 - 287 (de vetgedrukten rijden van en naar het station)